MC Fysiotherapie

Uw zorg is onze zorg!

Begeleiding van A tot Z bij MC Fysiotherapie

Ons lichaam krijgt heel wat te verduren. Niet zo vreemd dus dat u te maken kunt krijgen met klachten. Overbelasting, herstel van een (sport) blessure of operatie, chronische aandoeningen aan spieren, gewrichten of zenuwen. Allemaal redenen om hulp van een fysiotherapeut in te schakelen. MC Fysiotherapie biedt iedereen die het nodig heeft professionele, individuele fysiotherapie in Milsbeek. Vraag een gratis screening aan en ontdek wat wij voor u kunnen doen!

Voor alle fysiotherapeutische klachten
Zoals gezegd kun u om diverse redenen behoefte hebben aan fysiotherapie. Ongeacht wat er in uw situatie aan de hand is, bij mij verkrijgt u altijd passende fysio, Voorbeelden van klachten waarmee u in onze praktijk terecht kunt zijn:

  • Schouderpijn, nekpijn en/of rugpijn
  • Heupklachten, knieklachten of enkelklachten
  • Een verstuikte enkel
  • Bekkeninstabiliteit
  • Een golfers- of tenniselleboog

Daarbij maakt het niet uit of het om een eenmalige blessure of een chronische klacht gaat. In het geval van sportgerelateerde klachten bied ik passende fysiotherapie; gaat het om herstel na een operatie, dan kan ik u helpen bij de revalidatie. Dit alles met 1-op-1-begeleiding.

Fysiotherapie op maat.
MC Fysiotherapie is een multidisciplinaire praktijk. Dat betekent dat ik u niet alleen voorzie van een fysiotherapeutische behandeling, maar u op ieder gebied van uw traject kan bijstaan. Ik kan u namelijk (sport)fysio, personal training en voedingscoaching aanbieden. Dankzij mijn veelzijdige expertise kan ik altijd inspelen op uw wensen en doelen,

Gratis screening!

Benieuwd wat ik voor u kunnen betekenen? Ontdek het door een gratis screening aan te vragen! Zo kom ik erachter wat uw situatie is en hoe wij u hierbij kunnen helpen. Mocht een behandeling in mijn praktijk geen zin hebben, dan ben ik daar eerlijk over. Uiteraard kan ik u in dat geval doorverwijzen naar een specialist die u beter van dienst kan zijn. Zo zorg ik altijd voor een goede oplossing.

Van chronische pijn in uw heup tot een gescheurde kruisband: ik help u graag. U bereikt MC Fysiotherapie in Milsbeek via tel. 06-25314736 of het contactformulier onderaan deze pagina. In overleg is het mogelijk om de fysiotherapeut aan huis langs te laten komen. Informeer gerust naar de mogelijkheden.
E-mailen
Bellen
Map