MC Fysiotherapie

Uw zorg is onze zorg!

Sport op maat bij MC Fysiotherapie

 Bewegen op uw manier, onder deskundige en persoonlijke begeleiding, in kleine groepen en zonder abonnement? Maak kennis met MC Fysiotherapie! Ik bied u sport op maat in Milsbeek waarbij u helemaal op uw eigen niveau kunt bewegen, terwijl er rekening kan worden gehouden met eventuele fysiotherapeutische klachten. Meld u gerust aan voor een gratis proefles.

Hulp bij sporten 
Sport is niet altijd zo vanzelfsprekend als het lijkt. Zo kan sport voor ouderen, mensen met blessures, iemand die een operatie achter de rug heeft of gewoon iedereen die om wat voor reden dan ook moeite heft met bewegen best een uitdaging zijn. De sportschool is dan vaak geen optie. Ook kan het lastig zijn om op eigen houtje te gaan sporten, omdat u niet precies weet wat voor u de beste bewegingsvormen zijn.

Hoe zien de lessen eruit?
Tijdens sport op maat gaat u sporten in een groep van maximaal 6 personen, zodat ik alle deelnemers de volle tijd en aandacht kan bieden. Dat is immers juist de insteek van het programma! Ik, de fysiotherapeut geef passende instructies aan iedereen en kan bijsturen waar nodig. Elke les duurt een uur en bestaat uit een warming up, workout, core stability en cooling down.

MC Fysiotherapie werkt zonder abonnementen. U zit nergens aan vast, maar maakt gebruik van een 10-rittenkaart waarmee u zelf bepaalt wanneer u komt sporten. Ook hebben wij geen contracten met zorgverzekeraars. Juist daarom kunnen wij alle tijd voor u nemen en behoudt u bovendien zelf inspraak. Het gaat tenslotte om uw gezondheid!

Kom gerust eens langs om te zien wat sport op maat voor u kan doen. Vraag een gratis proefles aan door te bellen naar 06-25314736 of door contact op te nemen via het onderstaande contactformulier.E-mailen
Bellen
Map