MC Fysiotherapie

Uw zorg is onze zorg!

Fysiotherapie bij revalidatie

Last van een klacht zoals een tennisarm of gescheurde enkelband, of bent u herstellende van een operatie? Revalideren is een intensief traject waar deskundige begeleiding voor nodig is. MC Fysiotherapie is uw aangewezen adres voor fysiotherapie en begeleiding bij revalidatie in Milsbeek. Ik help u graag optimaal herstellen, zodat u binnen de kortste keren weer helemaal fit bent!

Revalidatie na operatie
Een operatie is best een heftige ingreep. Uw lichaam moet dan goed herstellen, iets wat vaak lang duurt, en vervolgens weer op de juiste manier leren bewegen. Dit geldt in het bijzonder in het geval van een nieuw gewricht, bijvoorbeeld bij revalidatie na een heupoperatie, knieoperatie of schouderoperatie. Het is zeer belangrijk dat dit op de goede manier gebeurt. Daarbij helpt de fysiotherapeut u graag.

Revalidatie bij blessures
U hoeft natuurlijk niet per se een operatie achter de rug te hebben om revalidatie nodig te hebben. Ook in het geval van (sport)blessures kunt u bij ons terecht. De fysiotherapeut kan bijvoorbeeld uw gescheurde meniscus, verstuikte knie, verzwikte enkel, schouderklachten, tenniselleboog of tennisarm behandelen. U wordt van begin tot eind terug naar optimale gezondheid begeleidt, door het aanreiken van de juiste oefeningen na een heupoperatie, knieoperatie etc. en persoonlijke coaching.

Hoe werkt revalidatie bij MC Fysiotherapie?
Wanneer u contact met ons opneemt, plannen we eerst een vrijblijvend consult met u in. Hierin bespreken wij uw situatie en doelen. Hiervoor nemen wij alle tijd: het consult duurt 45 minuten, een stuk langer dan bij een gemiddelde praktijk. Ik vind het belangrijk u de aandacht te geven die u verdient. U bent welkom op mijn locatie in Milsbeek, maar u kunt ook de fysiotherapeut aan huis langs laten komen wanneer u nog niet in staat bent naar de praktijk te komen.

Vervolgens stel ik een traject op maat op voor uw revalidatie. Als multidisciplinair fysio- en revalidatiecentrum kan ik zowel beweging als voeding hierbij betrekken. U krijgt ten allen tijde precies de begeleiding die u nodig heeft!

Meer weten over de sportrevalidatie van MC Fysiotherapie of meteen een afspraak maken? Bel naar 06-25314736 of stuur een bericht via het onderstaande online contactformulier en ik help u binnen 24 uur verder!

E-mailen
Bellen
Map